Camara IP DLINK Ampliar

Camara IP DLINK

79006935534

Nou producte

Camara IP DLINK model DCS-932L

Més detalls

Atenció: Són els darrers en estoc!

60,00 € amb impostos

Afegir a la llista de desitjos

Tens dubtes?
Tens dubtes?

Més informació

La càmera de xarxa DCS-932L Wireless N de dia i nit per a la llar és la solució perfecta de vigilància 24 hores. Compta amb LEDs infrarojos integrats que permeten monitoritzar en condicions de baixa o nul·la lluminositat. Amb el nou servei gratuït mydlink, el monitoratge de la llar és més fàcil que mai, ja que li permet vigilar els seus fills o fins i tot les seves mascotes a la llar. A través d'un portal web intuïtiu o d'una aplicació gratuïta en el seu iPhone, Android o Tablet, mydlink ofereix servei de monitoratge les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, fins i tot quan es troba de viatge.

    
Antena sense fils integrada
    
mida compacte
    
Preparat per mydlink: monitorització fàcil de la seva llar, des de qualsevol lloc
    
LEDs infrarojos per a visió nocturna (fins a 5 m)
    
Tecnologia Wireless N per una connexió perfecta en tota la llar
    
Sensor CMOS de 1,0 lux per condicions de poca llum
    
Avisos per correu electrònic en detectar moviment
    
micròfon integrat
    
Seguretat sense fils amb només prémer un botó gràcies a WPS (Wi-Fi Protected Setup)
    
Suport de DNS dinàmic per accedir fàcilment a la càmera des de qualsevol punt d'internet

La càmera de xarxa DCS-932L Wireless N de dia i nit per a la llar, és una solució de vigilància de gran versatilitat per a llars o petites empreses. A diferència de les tradicionals webcam, funciona de forma autònoma sense necessitat de connectar-se a un ordinador i transmet vídeo i àudio d'alta qualitat per a la vigilància remota i de la llar, fins i tot en la més completa foscor, gràcies als seus LEDs infrarojos. Amb el portal mydlink inclòs, aquesta cambra ofereix la forma més senzilla d'accedir i gestionar la càmera, ja sigui a través de l'ordinador o d'una aplicació en el seu iPhone, Android o Tablet.

mydlink: la manera més fàcil de vigilar la seva llar
Tradicionalment, per a connectar una càmera a la xarxa i accedir-hi era necessària una configuració complexa. Gràcies a mydlink, és fàcil accedir a la càmera des de qualsevol lloc sempre que ho necessiti. Només cal seguir les instruccions de la guia pas a pas de la càmera perquè estigui operativa en qüestió de minuts. A continuació, a través d'un lloc web fàcil d'usar, pot configurar un compte de mydlink per veure i gestionar la càmera des de qualsevol ordinador amb connexió a internet. Si té més d'una càmera, pot afegir-la a la seva compte mydlink i veure totes les seves càmeres des d'una única ubicació.

Quan estigui de viatge també podrà accedir a les càmeres molt fàcilment. Només ha de descarregar-se l'aplicació gratuïta mydlink per a iPhone o Android i podrà veure de manera ràpida i fàcil el vídeo de la càmera des de qualsevol lloc amb una connexió sense fils o 3G. Gràcies a aquesta aplicació, podrà supervisar quan estigui de viatge, encara que no té accés a un ordinador.

visió nocturna
La càmera de xarxa Wireless N de dia i nit per a la llar compta amb LED infrarojos integrats que permeten una monitorització contínua, fins i tot quan la foscor és total. La distància d'il·luminació de 5 metres la fa molt adequada per vigilar el que realment li importa: el nadó a la seva habitació o l'oficina durant la nit.


Un sistema de vigilància complet
La DCS-932L inclou detecció de moviment i alertes per correu electrònic a través de la interfície d'usuari, el que converteix a aquesta cambra en un sistema de vigilància per a la llar molt complet. Mitjançant la interfície d'usuari de la càmera podrà crear fàcilment una àrea de detecció (per exemple, una finestra o una porta del garatge), i configurar que se li enviï un correu electrònic per avisar quan es detecti moviment.

A més, des d'un ordinador amb Windows podrà veure fins a 32 càmeres mitjançant el programari D-ViewCam inclòs de forma gratuïta (DCS-100). D-ViewCam conté un robust conjunt de funcions, com la gestió centralitzada d'alertes o la gravació de vídeo i àudio.

Connectivitat Wireless N
La càmera de xarxa Wireless N per a la llar inclou la tecnologia Wireless N per oferir una major cobertura a tota la casa. Wireless N permet transmetre vídeo d'alta qualitat a llocs remots a través d'internet. A més, la funció Site Survey permet detectar amb facilitat xarxes sense fils properes i connectar-se a elles. La càmera DCS-932L també disposa d'un port Ethernet estàndard per a les connexions a les xarxes per cable tradicionals.

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Write a review

Camara IP DLINK

Camara IP DLINK

Camara IP DLINK model DCS-932L