Consells per la calor

Quan arriba l’estiu o les èpoques de més calor cal tenir present que els nostres dispositius també se’n senten, per aquest motiu us deixem uns consells per la calor.

Ordinadors TORRE

Si noteu molta escalfor el millor és obrir la tapa lateral i que entri aire fresc, no tenir-lo tantes hores obert també ajuda, igualment la ubicació de la torre també influeixmirar de no tenir-lo en un lloc tancat o que no pugui entrar l’aire o que hi entri massa pols o que li toqui molt el sol.

Si teniu una targeta gràfica amb ventilador mirar que aquets girin bé també és molt important!

Si veieu que s’apaga o hi ha molta pols el millor és fer una bona neteja.

Ordinadors PORTÀTILS:

Els portàtils dissipen la calor per sota i normalment per un lateral, si heu de treballar amb el portàtil una base amb ventiladors és una bona opció, sinó qualsevol llibre o llibreta petit posat a sota i que faci una mica d’alçat ajudarà a la bona circulació de l’aire per sota.

No tenir-lo a sobre de roba o qualsevol material que tapi aquesta sortida d’aire és molt important.

Si veieu que s’apaga o que la bateria no aguanta és un bon moment per fer un diagnòstic del problema per intentar solucionar-lo.

CONSOLES

PS o XBO són dos consoles que venen molt tancades i és important fer-hi una bona neteja i mirar la pasta tèrmica dels processadors, tenir-la en un espai obert ajuda a que pugui dissipar molt millor la calor, si notes que s’apaga quan portes una estona jugant pot ser un símptoma de que esta plena de pols per dins.

SMARTPHONES

Actualment tots els smartphones moderns ja porten sensors que avisen tant de calor extrema com de fred extrem i per seguretat s’apaguen, tot i això ull amb les bateries que s’inflen! Si noteu molta escalfor a la zona de la bateria pot ser un signe de que aquesta esta fallant i en casos greus podeu veure com aquest s’infla, en aquets casos val mes apagar el telèfon i substituir la bateria per una altre.

Necessites ajuda